ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Πως νοιώθετε και πως θέλετε να δείχνετε?

Οι εχθροί του δέρματος μας

Πολλές περιβαλλοντικές επιρροές – ιδιαίτερα η υπερβολική έκθεση στον ήλιο – , η κατανάλωση αλκοόλ και νικοτίνης αλλά και η μη ισορροπημένη διατροφή μπορεί να επιταχύνουν τη φυσική γήρανση του δέρματος.

Έτσι, το δέρμα μας χάνει σταδιακά την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητά του και σχηματίζονται ρυτίδες και γραμμές.

Παράλληλα, με το πέρασμα του χρόνου, συχνά παρατηρούνται επιπλέον αλλαγές στο δέρμα μας όπως οι καφέ κηλίδες, οι ευρυαγγείες, τα θηλώματα και πολλά άλλα –τα λεγόμενα “σημεία ηλικίας”– που αποτελούν για πολλούς από εμάς ένα σημαντικό αισθητικό πρόβλημα.

Στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας σάς προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους θεραπείας προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας επιθυμίες, ώστε η επιδερμίδα σας να φαίνεται τόσο νεαρή όσο εσείς αισθάνεστε.

Η δική μας προσέγγιση

Βασική μας προτεραιότητα είναι η διατήρηση της φυσικής όψης κάθε ασθενούς. Οι αισθητικές θεραπείες δεν επιτρέπεται να λειτουργούν σαν μάσκα αλλά επιβάλλεται να δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και χαλάρωσης στο δέρμα σας .

Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε

Μέσω της σωστής διάγνωσης και μίας λεπτομερούς ανάλυσης των επιλογών σας, θα σας προτείνουμε την πιο κατάλληλη και ατομικά προσαρμοσμένη μέθοδο θεραπείας για ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Botox

Υαλουρονικό οξύ

PRP

Ιατρικό microneedling

Χημικό peeling

Μεσοθεραπεία

Δερμοαπόξεση

Ενέσιμη λιπόλυση

Lifting με νήματα

Σκληροθεραπεία ευρυαγγειών

Μαύροι κύκλοι

Ραγάδες

Ειδικές θεραπείες

FirstDermaLift

Ουλές ακμής

Θεραπείες λαιμού – ντεκολτέ